Ügyfélszolgálat

SZOFTVERFRISSITESEK

ÚJ CareLink™ Personal uploader - JAVA mentes felületen könnyebb feltöltés és elemzés kezelőorvosával

Első lépések a cukorbetegség jobb megismeréséhez

Használja részletes telepítési útmutatónkat az Uploader letöltéséhez. Arra a számítógépre töltse le egyszeri alkalommal, amelyikre a Medtronic eszköz letöltését is végzi, majd indítsa el készüléke letöltését a CareLink™ Personal szoftverre. 

 

 

Q. Mi a helyzet a Java-val?        

A Java-kisalkalmazás egy olyan szoftver, ami a webböngészőkön belül működik. A Java és a böngészők között gyakoriak a frissítések. Egyes böngészők már nem támogatják a Java-kisalkalmazást. A használói elégedettség javítása érdekében új feltöltési módszer került kidolgozásra. A Java módszerrel történő feltöltés lehetősége továbbra fennáll amennyiben szükséges.

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB