Ügyfélszolgálat

CareLink

Mi az a CareLink™ Personal szoftver?

A CareLink™ Personal ingyenes, web-alapú szoftver lehetővé teszi, hogy letöltse a cukorbetegsége kezelését biztosító készülékek adatait, áttekintse a grafikonok, diagramok és jelentések részleteit. Ezek a jelentések segítenek megérteni az inzulinadagolás, étkezés, testmozgás és a gyógyszerelés vércukorszintjére gyakorolt hatását, ezért kulcsfontosságúak a cukorbetegség kezelésében. A diagramokon, grafikonokon és táblázatokon látható információk révén képes azonosítani a mintázatokat és problémákat, így pedig megtalálhatja az alacsony és magas vércukorszint kiváltó okait. További adatokért kattintson a hivatkozásra. További adatokért kattintson a hivatkozásra.

Mennyibe kerül mindez?

A CareLink™ Personal szoftver ingyenes. Mindössze internet hozzáférésre és egy CareLink™ csatlakozásra alkalmas eszközre van szükség (CareLink™ USB vagy vércukormérő készülék). A CareLink™ csatlakozásra alkalmas eszköz beszerzésére vonatkozó tájékoztatásért hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 889 0688-as számon.

Mely inzulinpumpákat támogatja jelenleg a CareLink™ Personal szoftver?

Látogassa meg Terápiatámogató eszközök oldalunkat, ahol további információkat talál arra vonatkozóan, hogy jelenleg melyik inzulinpumpákat támogat a CareLink™ Personal szoftver.

Jelenleg mely vércukormérőket támogatja a CareLink™ Personal szoftver?

Látogassa meg Terápiatámogató eszközök oldalunkat, ahol további információkat talál arra vonatkozóan, hogy jelenleg melyik vércukormérőket támogatja a CareLink™ Personal szoftver.

BEÁLLÍTÁS

Hogyan férhetek hozzá a CareLink™ Personal szoftverhez?

A CareLink™ Personal weboldalhoz itt férhet hozzá.

Hogyan kell elkezdenem?

Lépjen be a CareLink™ Personal weboldalra, kattintson a Bejelentkezés most lehetőségre, és hozzon létre egy CareLink™ Personal fiókot az alábbi útmutatások szerint. Egy CareLink™ csatlakozásra alkalmas eszközre (CareLink™ USB vagy vércukormérő) lesz szüksége ahhoz, hogy letöltse az adatokat az inzulinpumpájáról.

Hogyan tölthetem le adataimat?

Legelső használatkor le kell töltenie az Uploader adatfeltöltőt. Arra a számítógépre töltse le egyszeri alkalommal, amelyikre a Medtronic eszköz letöltését is végzi majd. Térjen vissza a CareLink™ Personal Kezdőoldalára és indítsa el a pumpa vagy vércukormérő készülék letöltését.

HASZNÁLAT

Mennyi ideig tart az adatok feltöltése?

A gyakori (pl. 2 - 4 hetente végzett) adatfeltöltés 2-4 percet vesz igénybe, az inzulinpumpa használatának gyakoriságától és a CGM funkcióktól függően.

Hogyan oszthatom meg kezelési jelentéseimet az orvosommal?

A CareLink™ Personal szoftvert úgy terveztük, hogy integrálható legyen a CareLink™ Pro szoftverrel (az orvos számítógépén). Ha orvosa használ CareLink™ Pro szoftvert, akkor letöltheti az Ön készülékének adatait a CareLink™ Personal szoftverről a vizit időpontja előtt (az Ön kifejezett engedélyével és személyes jelszavával).

Egyébként pedig ki is nyomtathatja a jelentéseket és magával viheti.
 

Hogyan tudok jelentéseket létrehozni?

A Jelentések oldalról válasszon ki egy jelentést a képernyő baloldali menüjéből. Válassza ki a dátumot vagy a dátumtartományt a jelentéshez, és kattintson az Indítás gombra. Jelentése PDF fájlként jelenik meg egy külön ablakban.

Elfelejtettem a jelszavamat

Egyszerűen kattintson a kezdőlap bejelentkezési oldalán található "Elfelejtette a jelszavát?" hivatkozásra, és ideiglenes jelszót küldünk Önnek e-mailben. Az ideiglenes jelszóval a kiadást követő legfeljebb 24 óráig léphet be a rendszerbe, ezt követően felszólítást kap, hogy a további használathoz hozzon létre új jelszót.

Milyen gyakran használjam a szoftvert?

A gyakori adatfeltöltés két előnnyel jár. Először is, az egyes feltöltések kevesebb időt vesznek igénybe, mivel kevesebb adatot kell áttölteni. Másodszor, mivel az eszköz legfeljebb háromhavi adatot képes tárolni, a gyakori feltöltések megelőzik, hogy az adatok között hézagok alakuljanak ki. Orvosa javaslatokat tehet Önnek, hogy milyen gyakran töltse fel az adatokat eszközéről. Általában azt javasoljuk, hogy 2-6 hetente végezzen feltöltést.

BIZTONSÁG

Biztonságban vannak személyes és egészségügyi adataim?

A Medtronic elkötelezte magát amellett, hogy minden személyes adatát bizalmasan és biztonságosan kezelje. A CareLink™ rendszer Secure Sockets Layer (SSL) adattitkosítási technikát használ - amely hasonló az online bankok szabványaihoz -, hogy az adatok átvitel során olvashatatlanok legyenek. A CareLink™ Personal szoftver megfelel a világ legszigorúbb adatvédelmi szabályozásainak, többek között a GDPR és HIPAA irányelveknek, adatait pedig az európai adatvédelmi törvényeknek megfelelően dolgozzuk fel.

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB