Ügyfélszolgálat

CareLink Assist

Fontos tájékoztatás „GoToAssist” programmal történő távoli hozzáférés elindítása előtt

Kérhetjük a hozzájárulását, hogy számítógépéhez a távolból hozzáférjünk hibaelhárítás céljából?

A távoli hozzáféréssel felmérjük számítógépének állapotát és beállításait, hogy megfelelő megoldást találjunk a Medtronic szoftver hibás működésére, amely épp fennáll.

Futtathatunk programokat, újra konfigurálhatjuk a beállításokat és telepíthetjük vagy eltávolíthatjuk a szoftvert, hogy megoldjuk azokat a problémákat, amelyekkel találkozunk.

Nem lépünk be semmilyen programba, nem tekintünk meg, és nem módosítunk semmit, ami nem a Medtronic szoftverrel kapcsolatos, hozzáférésünket pedig bármikor megszakíthatja egyszerűen a „GoToAssist” program bezárásával.

Nem vállalunk felelősséget azon károkért, amelyeket a felhasználó a „GoToAssist” nem megfelelő kezelése miatt szenved el.

Mielőtt elkezdjük, zárjon be minden programot és dokumentumot, amely magánjellegű vagy személyes információt tartalmaz.

GoToAssist

A távoli hozzáférés akkor indul el, amikor Ön elfogadja a fenti feltételeket az „OK” gomb megnyomásával.

Kérjük írja be a hozzáférés számát az alábbi mezőbe, amit képviselőnktől kapott és nyomja meg az „OK” gombot.


 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB