Sabine

Olvassa el, miért nem mert gyermeket vállalni Sabine addig, amíg meg nem találta a módját, hogy miként biztosíthat stabil glikémiás kontrollt

VALÓS TÖRTÉNETEK

Két évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy szeretnék egy kisbabát. Sajnos a vércukorszintem abban az időben nem volt elég jó, ami hatalmas csalódást okozott nekem. Aztán az orvosom inzulinpumpa kezelést javasolt a szükséges HbA1c-szint elérése érdekében. Nos, nem sokkal a pumpakezelés megkezdése után az értékeim olyan jók lettek, hogy az orvosom azt mondta, megpróbálkozhatunk a gyermekvállalással. És pillanatokon belül teherbe is estem! Azt hiszem, az inzulinpumpa egy kisebb csoda. Az igazi csoda azonban - természetesen - a gyönyörű és egészséges kisfiam.

- SABINE

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB