Lydia

Olvassa el Lydia történetét arról, hogy miként ért el kiváló glükózkontrollt, amely hozzásegítette egy egészséges terhességhez és egészséges babája születéséhez.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Lydia

Amikor először döntöttem úgy, hogy családot alapítok, a kezelőorvosom és a nőverem kihangsúlyozta, milyen fontos a kiváló glükózkontroll a terhesség előtt és alatt, ezért azt javasolták, hogy a napi többszöri inzulinadásról váltsak inzulinpumpára. Miután ezt megtettem, a HbA1c-szintem 6,0 alá esett, a terhesség alatt egyetlen jelentős ingadozás sem jelentkezett a vércukorszintemben, a szülés maga pedig csodálatosan ment. A pumpám használata határozottan segített abban, hogy egészséges gyermeknek adjak életet, most pedig egy boldog családban élünk.

- LYDIA

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB