Terhesség tervezése

Valós történetek

1-es típusú cukorbetegséggel élő nők számára a terhességre való felkészülés vagy a közeledő szülés jó tervezést és előkészületet igényel. Elkerülhetetlen, hogy ez sok kérdést vessen fel.

A családalapítás eldöntésekor minden 1-es típusú cukorbetegséggel élő leendő szülő számára a születendő gyermek egészsége okozza a legfőbb aggodalmat. Az egészséges terhesség kulcsa a glükózszint kontroll alatt tartása, ami terhesség során az állandóan változó hormonszint miatt nehézséget okozhat.

Olvasson valós történeteket 1-es típusú cukorbetegséggel élő nőkről, és ismerje meg, hogy miként találták meg a boldog terhesség útját a jobb glükózkontroll segítségével.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Terhesség tervezése

17 éven át napi többszöri inzulinadagolást használtam, amíg el nem kezdtem a terhesség gondolatával foglalkozni. Az orvosom azt mondta, hogy alacsonyabb A1c-szintet kell elérnem, és stabil glikémiás kontrollra van szükségem, ezért inzulinpumpát javasolt. Napi többszöri inzulinadás mellett a HbA1c értékem 8,3% volt, a pumpakezelés mellett azonban 6,4% értékre csökkent. Nem sokkal ezt követően felfedeztem, hogy várandós vagyok. Gyakran viccelek azzal, hogy a pumpám a gyermekünk apja. Nagyon hálás vagyok érte.

- Maria Carmela története

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB