Terhesség tervezése

Megfelelő megoldás nekem a pumpa?

KIEMELT HÍREK

  • Az inzulinpumpa további funkciói

Számos, 1-es típusú cukorbetegséggel élő ember számára előnyös lehet az inzulinpumpa, és még nem is tudnak róla. Általánosságban elmondható, hogy akik az alábbiak bármelyikét tapasztalják, azok jobb glükózkontrollt érhetnek el inzulinpumpa használatával:

  • Félelem a hosszú távú szövődményektől
  • Tűszúrástól való félelem
  • Nehézség a magas és alacsony vércukorszint kezelésében
  • Félelem a hipoglikémiától, különösen éjszaka
  • Céltartományon kívüli HbA1c-szintek
  • Hipoglikémia észlelési zavarai
  • Nagyobb rugalmasságra vágyik a mindennapi életben

Az egészséges glükóztartomány megőrzésének legjobb módja, ha vércukorszintjét legalább napi 4 alkalommal saját maga ellenőrzi, és a kezelést a szükségleteknek megfelelően módosítja. A MiniMed® 640G a Bólus Varázsló® használatával elvégzi a számításokat és a beállításokat, ezzel segít javítani a glükózkontrollt.

Beszélje meg kezelőorvosával az inzulinpumpás kezelést, illetve azt, hogy ez megfelelő-e az Ön számára.

A MINIMED® 640G INZULINPUMPÁHOZ RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ KIEGÉSZÍTŐK

A MiniMed 640G inzulinpumpához további integrált kiegészítő funkciók is elérhetők: Folyamatos glükózmonitorozás (CGM) és CareLink terápiamenedzsment szoftver.

A MiniMed 640G inzulinpumpa a CGM funkcióval együtt használva jelenleg az egyetlen olyan inzulinpumpa, amely rendelkezik a hipoglikémia hatását csökkentő SmartGuard® funkcióval.*. Ha a vércukorszint veszélyesen alacsony értékre esik, a SmartGuard képes 30 perccel előrejelezni az alacsony vércukorszint közeledését, és automatikusan leállítja az inzulin adagolását. Amint glükózszintje helyreállt, az inzulin adagolása automatikusan újraindul. Ez nagy előnyt jelenthet a csupán önellenőrzésen alapuló kezeléssel szemben, mivel a MiniMed rendszer figyelmeztetést küld, mielőtt átlépné az előre beállított küszöbértéket, és a pumpa kijelzi az aktuális glükózalakulási trendeket is.

Rendszer a cukorbetegség kezelésére

HIVATKOZÁSOK

  • * A referenciákat tároltuk és kérésre a rendelkezésére bocsátjuk; a szükséges másolatokért forduljon a Medtronic helyi képviseletéhez.

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB