Paola

Olvassa el Paola történetét arról, hogy miként okozott a nem megfelelő glükózkontroll súlyos szemproblémákat nála, és milyen lépéseket tett ennek javítása érdekében.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Paola

7 éves voltam, amikor diagnosztizálták a cukorbetegségemet, éveken keresztül napi többszöri inzulinadással éltem. Akkoriban nem sokat gondoltam a hosszú távú szövődményekre, a több éven át fennálló elégtelen glikémiás kontroll azonban súlyos szemproblémákat okozott. Aztán a diabetológusom azt javasolta, hogy váltsak inzulinpumpára. Bámulatos módon - sok kezelést és műtétet követően, valamint az inzulinpumpám nyújtotta jobb glikémiás kontrollnak köszönhetően - HbA1c-szintem mára átlagos (7%). Rendkívüli örömömre a látásom jelentősen javult, és nincs jele más szövődménynek!

- PAOLA

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB