Guido

Olvassa el Guido tanulságos történetét a nem megfelelő kontrollról, és ismerje meg, hogyan kapott esélyt a cukorbetegség szövődményeitől mentes életre.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Serdülőkoromban napi többszöri inzulinadást használtam, mivel úgy véltem, hogy így könnyebben elrejthetem cukorbetegségemet. Ostoba módon nem törődtem a vércukorszintemmel. A kontrollom rossz volt, nagyon rossz. Végül necrobiosist és retinopathiát diagnosztizáltak nálam. Rájöttem, hogy szeretném látni felnőni a gyermekeimet, és hogy jobb glükózkontrollt kell elérnem. Az inzulinpumpa ezt lehetővé tette. Glükózszintem ma már stabil, a pumpa lehetővé teszi, hogy én döntsek: hosszú távú szövődményekkel akarok élni, vagy azok nélkül. Én pedig azt választottam, hogy nélkülük szeretnék.

- GUIDO

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB