Mi okozza a szövődményeket?

Valós történetek

Számos 1-es típusú cukorbetegséggel élő ember aggódik a lehetséges hosszú távú szövődmények miatt. Egyesek rögtön a diagnózis után elkezdenek gondolkodni erről, másoknak akkor jut eszébe, amikor először tapasztalják meg a szövődmények korai jeleit.

A hosszasan fennálló magas vércukorszint számos különféle szövődményhez vezethet. A megfelelő vércukorszint és a céltartományon belüli HbA1c-szint elérése kulcsfontosságú a kockázatok csökkentéséhez, illetve a hosszú távú szövődmények kialakulásának késleltetéséhez vagy elkerüléséhez.*.

Olvasson valós történeteket olyan emberekről, akik 1-es típusú cukorbetegséggel élnek, és megtalálták a módját, miként érhetnek el jobb glükózkontrollt.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Mi okozza a szövődményeket?

Cukorbetegségem diagnosztizálása nagyon szomorú pillanat volt számomra. 20 évesen úgy éreztem, hogy az álmaim széthullnak. Aztán minél többet tudtam meg az állapotomról, annál jobban elkezdtem rettegni az elégtelen glükózkontroll miatt jelentkező lehetséges hosszú távú szövődményektől. (Abban az időben egyáltalán nem tudtam jól kezelni cukorbetegségemet a napi többszöri inzulinadással). Most már azonban jobban tudom kontrollálni a vércukorszintem. Egészséges és aktív életet élek, nyoma sincs a hosszú távú szövődményeknek. Nagyon hálás vagyok ezért.

- CHRISTIAN

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB