MiniMed rendszer

Iinfúziós szerelékek

A Medtronic kínálja az infúziós szerelékek legszélesebb választékát, így kiválaszthatja a kényelmi és biztonsági szempontból egyaránt megfelelő szereléket.

Az infúziós szerelék kiválasztását életvitelének, korának, testfelépítésének és a nemzetközi klinikai ajánlásoknak megfelelően, nagy gonddal kell elvégezni.

Vessen egy pillantást azalábbi teljes kínálatra,a választó-varázsló segít megtalálni az Önnek megfelelőinfúziós szereléket

Az itt bemutatott infúziós szerelékek ajánlása csupán javaslat, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt kiválasztja a legmegfelelőbb infúziós szereléket.

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB