MiniMed rendszer

A CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérő jellemzői.

A CONTOUR® PLUS LINK 2.4 vércukormérő az egyetlen olyan mérőeszköz, melyet arra terveztek, hogy zökkenőmentesen, integrált eszközként működjön együtt a MiniMed 640G inzulinpumpával. A CONTOUR PLUS LINK 2.4 a mért cukorértékeket vezeték nélküli adatátvitellel küldi közvetlenül a MiniMed inzulinpumpájának, ezzel időt és energiát spórolva Önnek.

KIEMELT HÍREK

 • Az optimális pumpakezelés még egyszerűbb lett: bemutatjuk a CONTOUR® PLUS LINK 2.4 vércukormérőt.

 

 • Bólusadagolás egyetlen gombnyomásra: manuális vagy előre beállított bólusadagot küld a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközről a MiniMed 640G inzulinpumpára.
 • A folyamatos glükózmonitorozó (CGM) rendszer automatikus kalibrálása, ha CGM rendszert használ.

Az optimális pumpakezelés még egyszerűbb lett: intelligensebb vércukormérő segít a cukorbetegség jobb kezelésében

Kivételes pontosság, hogy olyan adatokat kapjon, amelyekre támaszkodhat:

 • Kizárólag CONTOUR PLUS típusú tesztcsíkkal működik.
 • Semmilyen kódolás nem szükséges a mérés előtt, amivel kizárhatók a hibás kódolásból adódó hibák.
 • A MultiPulse technológia biztosítja a pontos vércukorszintmérést, még alacsony vércukorszintek esetében is.*
 • A mérés pontosságát a leggyakoribb zavaró anyagok többsége sem befolyásolja (részletesebb információkért lásd a csomagolásban található tájékoztatót).
 • A pontos mérési eredmények segítenek a bólusinzulin pontosabb beállításában.

 

Modern kialakítás az egyszerűbb használatot és a diszkréciót segítő funkciókkal:

 • Intelligens, stílusos és kompakt, 5 másodperc után leolvasható eredmények.
 • Egyszerű és kényelmes használat.
 • A Second-Chance™ mintavételi funkció értesítést küld, ha az első mintához nem elegendő a vérmennyiség és ezért több vért kell venni.
 • Vércukor- és inzulinadatok kényelmes, egylépcsős letöltése a CareLink™ -re.

 

Szeretne hozzájutni egy CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérőhöz?

Ha MiniMed 640G inzulinpumpát használ, akkor a pumpájával együtt automatikusan megkapja a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközt is.

Már rendelkezik CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérővel?

Ha már rendelkezik CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérővel, további információkért hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 889 0688 számon (munkanapokon 7.00-20.00), illetve küldhet e-mailt az alábbi címre: diab@medtronic.com

HIVATKOZÁSOK

 • * A referenciákat tároltuk és kérésre a rendelkezésére bocsátjuk; a szükséges másolatokért forduljon a Medtronic helyi képviseletéhez

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB