MiniMed rendszer

GUARDIAN™ 2 LINK TÁVADÓ*

A Guardian 2 Link távadó a Medtronic CGM rendszerek részegysége. A glükóz szenzorhoz csatlakozik és vezeték nélkül küldi a glükózadatokat a MiniMed® 640G inzulinpumpának. Nagyon kicsi – de annál nagyobb az előnye

Kényelmes

  • Kicsi és könnyű: 3,5 x 2,8 x 0,7 cm és könnyebb mint 7 g
  • A mozgáshoz lett kialakítva - nem akadályozza a mindennapi életben
  • Kis helyigény: 3,8 x 2,0 cm – mint egy postabélyeg

    A Guardian 2 Link távadó mérete egy 2 EURÓS érmével összehasonlítva

 

Diszkrét

A Guardian 2 Link körülbelül 2 Eurós/50 Forintos érme nagyságú, rendkívül vékony profilú szerkezet, mely szinte kiemelkedés nélkül simul a testre. A vezeték nélküli adatátvitel azt jelenti, hogy gyakorlatilag a test bármely pontján működik és nem befolyásolja, hogy milyen ruhát vesz fölé.

Vízálló

A távadót és a glükóz szenzort úszás, fürdés vagy zuhanyzás közben is viselheti. Teljes mértékben vízbe meríthető, 2,4 m-es mélységig 30 percen

 át vízálló.

Akár 10 órás adattárolás

Ha a szenzorcsatlakozás a pumpával megszűnik, az új távadó akár 10 órányi adat tárolására is képes, melyek a pumpa visszakapcsolása után megjelennek a kijelzőn.

A Guardian 2 Link távadó kizárólag MiniMed® 640G inzulinpumpával használható.
A MiniLink távadó MiniMed® Veo rendszerrel és Guardian® REAL-Time CGM rendszerrel használható.

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB