Teresa

Teresa rettenetes hipoglikémiás eseményektől szenvedett, az igazán súlyos eseteknél az eszméletét is elveszítette. Ismerje meg, hogyan sikerült Teresának visszanyernie az irányítást inzulinpumpája segítségével.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Amikor diagnosztizálták a cukorbetegségem, az nagyon nehéz időszak volt. Napi többszöri inzulinadagolást használtam, és folyamatosan tapasztaltam a hipoglikémiás eseményeket. Amikor igazán rossz volt a roham, megesett, hogy elájultam. Ez nagyon dühített, mivel egyetemre jártam, de képtelen voltam figyelni. Rettenetes volt. Mivel nem tudtam kezelni a cukorbetegségem, orvosom segítségével és támogatásával úgy döntöttem, hogy kipróbálom az inzulinpumpát. Most inzulinpumpát használok, és élvezem a magasabb szintű kontrollal járó szabadságot. Nem csak az életminőségem javult, de a hipoglikémiának is búcsút mondhattam. Őszintén elmondhatom, hogy többé nem a cukorbetegségem ural engem, hanem én uralom a cukorbetegségemet.

- TERESA

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.