Simon

Simon 2004 óta kezeli hipoglikémiáját inzulinpumpával. Ismerje meg, hogy telik egy napja az inzulinpumpával.

VALÓS TÖRTÉNETEK

A cukorbetegséggel kapcsolatban a legnagyobb sokkot életem legrosszabb hipoglikémiája okozta. 1-2 órán át görkorcsolyáztam, majd megettem a szokásos vacsorámat. Nem sokkal később rettenetes rosszullét tört rám, és kihánytam az ételt. Mivel már beadtam az inzulinadagomat, az továbbra is a dolgozott a szervezetemben, amíg vércukrom 2,8 mmol/l szint alá nem zuhant. Teljes mértékben elveszítettem a kontrollt. Szerencsére néhány munkatársam elvitt annak a kórháznak a sürgősségi osztályára, ahol akkoriban dolgoztam. Abban a pillanatban ez szörnyű volt, végül azonban jó eredményre vezetett, mivel egy ideig kipróbálhattam az inzulinpumpát, és az életem sokat javult ettől. Jelenleg folyamatosan használom az inzulinpumpát, és egyszerűen fantasztikus!

- SIMON

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.