Anneli, Martina lánya

Ismerje meg, hogy az inzulinpumpa használata hogyan adta vissza az irányítást Anneli és édesanyja, Martina kezébe.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Anneli, Martina lánya

Amikor Anneli-nél diagnosztizálták az 1-es típusú cukorbetegséget, az első gondolatom az volt, hogy azt szeretném, ha az életünk változatlanul folytatódna. Arra vágytam, hogy jól érezzük magunkat, nevessünk, és ne kelljen mindig a vércukorszint miatt aggódnunk. Kezelőorvosunk és a kórházban dolgozó nővérek meggyőztek arról, hogy az inzulinpumpa használata Anneli-nek jobb glükózkontrollt - és jobb életet biztosít. És milyen igazuk volt!  Az évek során több női versenyen is részt vettünk közösen, körberepültük a világot, még Lappföldön is síeltünk! A MiniMed 640G inzulinpumpának köszönhetően Anneli jobb glükózkontrollal él, és ismét szabadon megtehetünk bármit.

- MARTINA

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.