Jonny

Jonny-nál 15 éves korában diagnosztizálták az 1-es típusú cukorbetegséget. Ismerje meg, hogy Jonny inzulinpumpája segítségével miként tudja megfelelő szinten tartani vércukorszintjét.

VALÓS TÖRTÉNETEK

15 éves koromban diagnosztizálták nálam az 1-es típusú cukorbetegséget. Amikor meghallottam a diagnózist, először meg szerettem volna érteni, mi is az a cukorbetegség. Tudni akartam, mi kell ahhoz, hogy visszatérhessek a korábbi életemhez. Nagyon fontos az előrelátó gondolkodás, hiszen az erőfeszítés, melyet az állapotod megismeréséért teszel, közvetlen hatással lesz arra is, hogy milyen szintű kontrollt és életminőséget érhetsz el. Rengeteg dolgot megtudhatsz a diagnózis pillanatától, többek közt az inzulinpumpáról is, mely segíthet, hogy az életed jobb legyen és te magad irányíthasd

- JONNY

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.