Dominika

A diagnózis kezdeti tagadása után Dominikának sikerült ellenőrzés alá vonnia vércukorszintjét az inzulinpumpája segítségével.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Dominika

Amikor diagnosztizálták nálam a cukorbetegséget, alapvetően az elutasítás fázisába kerültem. Nem érdekelt a betegségem kezelése. Egyszerűen nem voltam hajlandó tudomást venni a létezéséről. Aztán az egyik lánynál, akit ismertem, súlyos hosszú távú szövődmények alakultak ki, mert nem sikerült megfelelően kezelnie a cukorbetegségét. Épp akkoriban találkoztam egy orvossal, aki valóban hitt az inzulinpumpa kezelésben, ezért úgy döntöttem, kipróbálom. Jelenleg - az inzulinpumpának köszönhetően - sokkal jobban kontrollálom a vércukorszintemet, normális életet élek, és ami a legjobb, tényleg a jövőbe tekintek.

- DOMINIKA

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.