Frissen diagnosztizált betegség

Megfelelő megoldás nekem a pumpa?

KIEMELT HÍREK

  • Az inzulinpumpa további funkciói

Számos, 1-es típusú cukorbetegséggel élő ember számára előnyös lehet az inzulinpumpa, és még nem is tudnak róla. Általánosságban elmondható, hogy akik az alábbiak bármelyikét tapasztalják, azok jobb glükózkontrollt érhetnek el egy olyan inzulinpumpával, mint például a MiniMed® 640G:

  • Tűszúrástól való félelem
  • Nehézség a magas és alacsony vércukorszint kezelésében
  • Félelem a hipoglikémiától, különösen éjszaka
  • Céltartományon kívüli HbA1c-szintek
  • Hipoglikémia észlelési zavarai
  • Félelem a hosszú távú szövődményektől
  • Nagyobb rugalmasságra vágyik a mindennapi életben

Az egészséges glükóztartomány megőrzésének legjobb módja, ha vércukorszintjét legalább napi 4 alkalommal saját maga ellenőrzi, és a kezelést a szükségleteknek megfelelően módosítja. A MiniMed ® 640G inzulinpumpa a Bólus Varázsló ® használatával elvégzi a számításokat és a beállításokat, ezzel segít javítani a glükózkontrollt. Beszélje meg kezelőorvosával az inzulinpumpás kezelést, illetve azt, hogy ez megfelelő-e az Ön számára.

Akkor döntöttem az inzulinpumpa használata mellett, amikor elkezdtem a jövőről gondolkozni. Nem bocsátanám meg magamnak, ha nem tennék meg mindent a gyermekemért.

- DOMINIKA

A MINIMED® 640G INZULINPUMPÁHOZ VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

A MiniMed 640G inzulinpumpához további integrált kiegészítő funkciók is elérhetők: Folyamatos glükózmonitorozás (CGM) és CareLink terápiamenedzsment szoftver.

A MiniMed 640G inzulinpumpa a CGM funkcióval együtt használva jelenleg az egyetlen olyan inzulinpumpa, amely rendelkezik a hipoglikémia hatását csökkentő SmartGuard® funkcióval.*. Ha a vércukorszint veszélyesen alacsony értékre esik, a SmartGuard képes 30 perccel előrejelezni az alacsony vércukorszint közeledését, és automatikusan leállítja az inzulin adagolását. Amint glükózszintje helyreállt, az inzulin adagolása automatikusan újraindul. Ez nagy előnyt jelenthet a csupán önellenőrzésen alapuló kezeléssel szemben, mivel a MiniMed rendszer figyelmeztetést küld, mielőtt átlépné az előre beállított küszöbértéket, és a pumpa kijelzi az aktuális glükózalakulási trendeket is.

Rendszer a cukorbetegség kezelésére

HIVATKOZÁSOK

  • * A referenciákat tároltuk és kérésre a rendelkezésére bocsátjuk; a szükséges másolatokért forduljon a Medtronic helyi képviseletéhez.

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB