Frissen diagnosztizált betegség

Valós történetek

Az 1-es típusú cukorbetegség diagnózisa sokként érheti az embert, és számos kérdést vethet fel, például: Miért éppen velem történik ez? Hogyan fog megváltozni az életem? Miként szerezhetem vissza az életem irányítását?

A cukorbetegség kezelése embert próbáló feladatnak tűnhet, különösen a diagnózis pillanataiban. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy a lehető legjobban megismerje az állapotát, illetve a különböző lehetőségeket, melyekkel vércukorszintje a lehető legjobban a kívánt céltartományon belül tartható.

Olvasson valós történeteket olyan emberekről, akik 1-es típusú cukorbetegséggel élnek, és megtalálták a módját, miként érhetnek el jobb glükózkontrollt.

VALÓS TÖRTÉNETEK

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Frissen diagnosztizált betegség

6 éve diagnosztizálták a betegségemet, és napi többszöri inzulinadással kezdtem. Jóllehet, nagyon erősen igyekeztem az injekciókkal, ezek egyszerűen nem illeszkedtek az életvitelemhez, így a cukorbetegségem kezelése frusztráló és kimerítő élmény lett. Ezért nagyon megörültem, amikor javasolták az inzulinpumpát, és készen álltam a kipróbálására. A HBA1c-szintem javult, és azóta is egyre jobb lesz, ahogy egyre több tippet és használati lehetőséget ismerek meg a pumpával kapcsolatban. Rájöttem, hogy már évekkel korábban jobb kontrollt érhettem volna el, ha hamarabb kezdem el használni a pumpát. Amikor lányomnál, Emilynél tavaly diagnosztizálták a betegséget, nagyon örültem, hogy ő sokkal hamarabb elkezdhette a pumpa használatát, így sikerült elérnie a jó kontrollt.

- Jane

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB