FONTOS!

Tisztelt Ügyfelünk!

Kiemelten felhívjuk a figyelmét arra, hogy csak a megfelelően kitöltött és aláírt vényeket tudja ügyfélszolgálatunk beváltani, egyéb esetben a vény visszaküldésre kerül Önnek, és ez késlelteti a kiszolgálást.
Beküldés előtt kérjük, hogy mindig ellenőrizze, hogy a páciens vagy gyermek esetén a gondviselő részéről szerepel-e a 3 kötelező aláírás a vényen: A vény elején két helyen, a vény hátoldalán egy helyen.
A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) rendszeresen ellenőrzi az egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalatok/forgalmazók, így a Medtronic jogszerű eljárásrendjét.
Hiányos vagy helytelenül kitöltött vények befogadása esetén komoly büntetéseket szabnak ki az érintett forgalmazóra, így cégünk csak a megfelelően kitöltött vényeket fogadhatja be és ettől nem térhet el.
Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat a DIAB@MEDTRONIC.COM e-mail címen vagy az alábbi telefonszámon: +36 1 889 0688/2-ES MENÜPONT

Köszönjük együttműködését a gyors és zökkenőmentes kiszolgálás érdekében!

Üdvözlettel,
Medtronic Diabétesz Üzletága

Budapest, 2021. július 8

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB