Medtronic Hungária Kft.

T.: +36 1 889 0688/2-es menüpont
E-mail: diab@medtronic.com

Ügyfélszolgálati közlemény

 • Cégünk logisztikai modellváltást hajt végre, amelynek eredményeként a továbbiakban ügyfeleinket közvetlenül az európai központi raktárainkból fogjuk kiszolgálni. Küldeményét a jövőben a DHL futárszolgálat fogja kézbesíteni. A csomag kézbesítéséről SMS értesítés érkezik a rendszerünkben rögzített telefonszámra a kiszállítást megelőzően. A csomagban a rendelt  terméket és a szállítólevelet fogja megtalálni, a számlát külön kézbesítjük. Ettől az intézkedéstől a vények gyorsabb feldolgozását és megrendelt termékek gyorsabb kiküldését várjuk.

  Központi raktáraink folyamatosan, a készlet függvényében teljesítik a megrendeléseket. Előfordulhat, hogy a rendelésben szereplő egyes termékek szállítása gyorsabban, míg más termékek szállítása későbbi időpontban történik meg. A biztonságos betegellátás érdekében részszállítások és részszámlázások előfordulhatnak. Türelmét és megértését előre is köszönjük!

 • 2021. február 15-től változik a részletfizetés: ezentúl 6, illetve 12 havi részletben történő fizetés lesz lehetséges, eltérő időtartamú (pl. 2, 3, 4 hónap) részletfizetésre nem lesz mód.

  Infúziós szerelék, inzulintartály, és a szenzoros technológiát használók távadója esetén 6 havi, inzulinpumpa esetén 12 havi részletfizetés vehető igénybe. Ez a lehetőség csak a normatív támogatáshoz („felnőttek”) vehető igénybe, kiemelt támogatás esetén („gyermekek”) nincs részletfizetési lehetőség. Utólagosan részletfizetést beállítani, illetve számlát korrigálni nem áll módunkban.

 • Társadalombiztosítási támogatás igénybevétele esetén az önrész befizetésére az átutalással történő kifizetést javasoljuk (a Medtronic Hungária Kft. számlaszáma a számlán feltüntetésre kerül). Amennyiben mégis a csekkel történő kifizetést választja, akkor ezt a vény beküldésekor jeleznie kell. Ugyanez  vonatkozik az Egészségpénztár terhére történő fizetésre is. Kérjük, ha a fizetési módban, vagy a szállítási címben változás történik, azt a vény beküldésével egyidőben, lehetőleg a vénnyel együtt érkező tájékoztatással jelezzék felénk.

 • A szenzoros technológiát használókat tájékoztatjuk, hogy a szenzorhoz mellékelt nagyméretű fedőragasztó (Mepore) forgalmazását megszüntetjük. A 2021. február 15-től szállított szenzorokhoz a továbbiakban kisméretű ablakos ragasztót biztosítjuk.

 • Termékváltással kapcsolatos információk: A pumpakezelés, illetve a szenzoros technológia fogyóeszközeinél (inzulintartály, infúziós szerelék, szenzor) az adott eszköz kihordási idején belül termékcsere kizárólag úgy lehetséges, hogy a kezelőorvos új vényt állít ki a cserélni kívánt új eszközről, a vény hátoldalán feltüntetve a csere iránti igényt, illetve a csere okát (hivatkozás: 14/2007. (III.14.) EüM rendelet 12. paragrafus 6. bekezdés). Az így kiállított vényre kiadjuk a csereterméket az önrészt tartalmazó számlával együtt.

  Kérjük, a vény kitöltésekor győződjön meg arról, hogy a kívánt eszköz szerepeljen a vényen, mert az eszköz kiadását követően a fizikai cserére nincs mód.


Üdvözlettel,

Medtronic Diabétesz csapat

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB