Cukorbetegséggel élő emberek - Betegtörténetek

Az 1-es típusú cukorbetegséggel élő emberek közül sokaknak problémát jelent a vércukorszint megfelelő kontrollja. Az inzulinpumpa minden helyzetben segíthet a jobb glükózkontroll elérésében. Ismerje meg, miként segített a pumpa az 1-es típusú cukorbetegséggel élőknek betegségük kezelésében.

Élet a pumpával

Olvassa el, miként adhat nagyobb rugalmasságot az inzulinpumpa a mindennapi életben

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB