Guzmán, Ester fia

Guzmánnál 6 éves korában diagnosztizálták az 1-es típusú cukorbetegséget. Ismerje meg, hogyan tette lehetővé a MiniMed inzulinpumpa Guzmán számára az aktív életet.

VALÓS TÖRTÉNETEK

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Guzmán, Ester fia

Guzmán mindössze 6 éves volt, amikor kialakult a cukorbetegsége. Az első 2 évben napi többszöri inzulinadáson alapuló kezelést kapott. Nehéz idők voltak ezek, mert utálta beadni magának az injekciókat. A kórházban javasolták, hogy állítsuk át MiniMed 640G inzulinpumpa kezelésre, és mi gyorsan rájöttünk, hogy ez jobb és kényelmesebb megoldás lesz vércukorszintjének beállítására. Guzmán ma már mindent megtehet, amit a többi gyerek: úszik, focizik és kedvenc sportját, a kosárlabdát is űzheti. Az igazság az, hogy a pumpa az egész család életén javított.

- ESTER

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.