Giulia, Paolo lánya

Miután 3 éves korában 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, Giulia sikeresen kontrollálja vércukorszintjét egy inzulinpumpa használatával.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Giulia, Paolo lánya

Giulia 3 éves volt, amikor 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Úgy ért minket, mint derült égből a villámcsapás. Kezdetben rengeteget szenvedett az extrém vércukorszint-ingadozásoktól. Legjobban az éjszakai hipoglikémiától féltünk. Giulia két alkalommal is átélt súlyos éjszakai hipoglikémiás eseményt, ezek nagyon megrémisztettek minket. Kezelőorvosa azt javasolta, hogy a napi többszöri inzulinadásról térjen át az inzulinpumpa kezelésre. Nem sokkal később már maga is képes volt elvégezni saját inzulinadagolását. Mindig azt szerettük volna, hogy úgy érezze magát, és úgy viselkedjen, mint a hasonló korú gyerekek, és az inzulinpumpával ezt sikerült megvalósítani.

- PAOLO

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.