George, Emma fia

Ismerje meg, hogyan sikerült George vércukorszintjét a megfelelő tartományon belül tartani az inzulinpumpa használatával.

VALÓS TÖRTÉNETEK

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

George, Emma fia

George-nál 2006. augusztus 1-én diagnosztizálták az 1-es típusú cukorbetegséget, ezt a napot soha nem felejtem el! A világunk a feje tetejére állt. Az injekciózással teljesen új időszak vette kezdetét az életünkben, és úgy éreztük, hogy a cukorbetegség átvette az irányítást az életünk felett. Amíg George napi többszöri inzulinadást használt, a vércukorszintje soha nem volt a tartományon belül. 5 hónappal azt követően, hogy átállt az inzulinpumpára, értékei a tartományon belülre kerültek, HbA1c értéke pedig 6,8-ra csökkent. A pumpával sokkal nyugodtabb vagyok afelől, hogy George jobb kezelést kap, és szülőként ez nagy megkönnyebbülés nekem. Szerintem a pumpa fantasztikus, egyszerűen megváltoztatta a gyermekem életét, és őszintén szólva, ez adta vissza George életét.

- Emma

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.