Gyermekem cukorbeteg

Valós történetek

Sok szülő, akinek gyermekénél 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, felteszi magának a kérdést: 'Miért éppen az én gyermekemmel történik ez?' 'Miként folytathatná a régi életét?' 'Hogyan segíthetnék a legjobban?' Az elején gyakran úgy tűnik, hogy sokkal több a kérdés, mint a válasz.

A szülők számára a világon az egyik legfontosabb dolog gyermekük egészsége és jóléte. Az 1-es típusú cukorbetegséggel élő gyermek számára a kezelés célja a magas vércukorszint miatt kialakuló hosszú távú szövődmények kockázatának csökkentése, a hipoglikémia elkerülése, a normális növekedés és fejlődés biztosítása, fizikai és érzelmi téren egyaránt.

Olvasson valós történeteket olyan szülőkről, akiknek gyermeke 1-es típusú cukorbetegséggel él, ismerje meg, milyen lehetőségeket találtak a jobb kontroll megvalósítására.

VALÓS TÖRTÉNETEK

Gyermekem cukorbeteg

Amikor Tess 15 hónapos volt, észrevettem, hogy az udvari medence vizét issza. Túlságosan kicsi volt hozzá, hogy elmondja, szomjas. Ez a fajta viselkedés ébresztett rá minket, hogy 1-es típusú cukorbetegsége van, melynek kezelését napi 4-szeri inzulinadással kezdtük. Mindig nehéz volt fenntartani a glükózkontrollt, mivel Tess vércukorszintje az idő nagy részében magas volt, majd váratlanul lezuhant, ami mindnyájunk életét nagyon megnehezítette. A 2. születésnapján inzulinpumpa kezelésre váltottunk, és akkor azt éreztük, hogy Tess visszatért közénk. Minden szülő számára, aki inzulinpumpán gondolkodik a gyermeke számára, azt tudom javasolni, hogy mielőbb szerezzen be egyet!

- ANNA

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB