COVID-19

FIGYELEM!
Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel a személyes termékátvétel üzletünkben határozatlan ideig szünetel. Kérjük, hogy vényüket postai úton adják fel részünkre, személyesen nem áll módunkban azokat átvenni.

Postai címünk: Medtronic Hungária Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

A jelentős mértékben megnövekedett termékmegrendelési igények miatt a feldolgozás, illetve a kiszállítás időtartama megnövekedhet, ezért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Kollégáinkkal minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az igényeket a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk. 

Irodánkban jelenleg a személyes ügyfélfogadás is szünetel határozatlan ideig.

Medtronic Hungária

 

 

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

FONTOS! Ügyfélszolgálati közlemény_vények beváltásaTÖBB