Ügyfélszolgálat

Mozilla Firefox

FRISSÍTÉSEK A BÖNGÉSZŐK KOMPATIBILITÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN - KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

1. kérdés: Mi az a Java bővítmény (más néven Java applet)?

A Java az internetes szoftverekhez használt egyik programozási nyelv. Appletnek nevezik a Java programozási nyelven írt, kisméretű, internetalapú programot. Bővítménynek nevezik a Java programozási nyelven belül azt a részt, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók az internetböngészőjükben elvégezhessenek bizonyos műveleteket.

2. kérdés: A CareLink® Personal szoftvernek miért van szüksége a Java használatára?

A CareLink Personal szoftver a Java programnyelvet használja ahhoz, hogy adatokat gyűjtsön, illetve töltsön fel a támogatott Medtronic gyógyászati eszközről (pl. inzulinpumpáról) az Ön számítógépére. Java programnyelven történik a kommunikáció és az adatátvitel az eszköz és a biztonságos Medtronic adatközpont között, ahol megtörténik az adatok feldolgozása és a CareLink Personal jelentésekben történő megjelenítés előkészítése.

3. kérdés: Hogyan kell letiltani az automatikus frissítést a Mozilla® Firefox® internetböngészőben?

A Firefox böngésző automatikus frissítésének letiltásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. A böngésző jobb felső sarkában kattintson a „Menü” gombra.

2. Válassza a „Beállítások” parancsot.

3. A bal oldali panelen válassza a „Speciális” lehetőséget.

4. Lépjen a „Frissítés” lapra.

5. A „Firefox frissítések:” beállításnál válassza a második lehetőséget: „Frissítések keresése, de a telepítés kézzel történik”.

4. kérdés: Mi a teendő, ha a Firefox böngésző már frissítve lett a legújabb verzióra, amely nem támogatja a Javát?

A CareLink Personal szoftverrel a továbbiakban úgy fogja tudni feltölteni a Medtronic eszköz (pl. inzulinpumpa) adatait, ha egy másik böngészőt használ; ehhez az Internet Explorer® (Windows), illetve a Safari® (Mac OS) böngészők használatát javasoljuk. A CareLink fejlesztőiként továbbra is dolgozunk a probléma megoldásán, és értesíteni fogjuk Önt, ha a szoftver teljesen kompatibilis lesz a Firefox legújabb verziójával.

5. kérdés: Hogyan tudom megnézni, hogy a Firefox böngészőnek jelenleg melyik verzióját használom?

Az adott rendszerre telepített Firefox aktuális verzióját az alábbi egyszerű lépésekkel tekintheti meg.

1. A böngésző jobb felső sarkában kattintson a „Menü” gombra.

2. A megjelenő menü jobb alsó sarkában kattintson a „?” ikonra.

3. Válassza a „A Firefox névjegye” menüpontot; ekkor előugrik egy ablak, ahol a Firefox neve alatt megjelenik az aktuális verzió száma.

6. kérdés: Ha a böngészőm már automatikusan frissült, vissza tudom állítani egy korábbi verzióra?

A korábbi verzióra történő visszaállítás nem javasolt. Helyette inkább azt tanácsoljuk, hogy használja az Internet Explorert a CareLink Personal szoftver eléréséhez. Ha mégis a Firefox korábbi verziójára történő visszaállítás mellett dönt, akkor nem elég végrehajtani a visszaállítást, hanem az automatikus frissítés letiltására vonatkozó fenti lépéseket is el kell végeznie, nehogy a visszaállítás után nem sokkal a böngésző ismét automatikusan frissüljön a legújabb verzióra.

7. kérdés: Mikor lehet majd a CareLink Personal szoftvert frissíteni ahhoz, hogy kompatibilis legyen a Firefox legújabb verziójával?

Biztosíthatjuk arról, hogy fejlesztőink aktívan dolgoznak a böngészők kompatibilitásával kapcsolatos problémák megoldásán. Jelenleg nincs kitűzve konkrét időpont, de feltétlenül értesíteni fogjuk Önt, amint további információval tudunk szolgálni.

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.